Elindult a GEOALUMNI! < Alapértelmezett < Hírek | Szegedi Tudományegyetem, Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék

<2020> <szeptember>

H K Sz Cs P Sz V
-123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930----

Mai névnapok:

Mihály

Elindult a GEOALUMNI!

Kedves Öregdiákok! Régen szólítottunk meg benneteket az iwiw-en keresztül. Megkeresésünk ezúttal többszörös cél által vezérelt!

image

1) Pályakövető kérdőívezés…

Elérkezett újból a pályakövető kérdőívezés ideje! A kérdőívezés fő célja az itt végzettek elhelyezkedési és karrier lehetőségeinek felmérése a Ti példáitokon keresztül. Nagyon fontos, hogy a szakmában és a szakmán kívül elhelyezkedett öregdiákok válaszait és véleményeit is várjuk. Bizonyára emlékeztek rá, hogy múltkor még word fájlok ide-oda küldözgetésével végeztük a felmérést. Ezúttal már a korral haladva webes felületen tudtok kérdéseinkre válaszolni. Újdonság még, hogy a kérdőívet kitöltők között 3 db USB adathordozót sorsolunk ki. További részletekért keresd fel honlapunkat.

 http://www.fft-geo.hu/alumni    (kérdőív fül alatt)

2) Elkészült honlapunk...

A TFGT Öregdiák Hálózat valamelyest átalakult, kibővült, immár majd 500 volt hallgató társunkhoz szólunk és ez a szám egyre bővül. A növekvő igényeknek megfelelően nyitottunk településfejlesztő és geológus szaktársaink felé is. Nevünket is megváltoztattuk, ezután GEOALUMNI néven igyekszünk összefogni az itt végzetteket. A fejlődés egyik megnyilvánulása, hogy elkészült HONLAPUNK, mely a kérdőívezés lebonyolítása mellett számos más funkciót is tartalmaz, melyek közül a legfontosabb:

3) Geoadatbázis…

Régóta dédelgetett álmunk, hogy egységes megjelenési felületet biztosítsunk az itt végzett földrajzos-geográfus szakembereknek, ezáltal elősegítsük a közös érdekérvényesítést a szakma presztízsének javítását. Ez most úgy néz ki kezd megvalósulni. Kérjük, ha kitöltötted a kérdőívet, akkor készítsd el saját GEOADATBÁZIS profilod, ahová feltöltheted kompetenciáidat, önéletrajzodat és fényképedet is.

http://www.fft-geo.hu/alumni

Tehát kérünk látogass el honlapunkra, regisztrálj, töltsd ki a kérdőívet, töltsd fel magad a geoadatbázisba, nézd meg a honlap további tartalmait és látogass vissza minél többször, mert a tartalom folyamatosan bővül!

Üdvözlettel,

Geoalumni csapat

Segítő megjegyzéseid, észrevételeid a geoalumni.szeged@gmail.com emailcímre várjuk.   0 hozzászólás      2011. 05. 06


Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
E-mail:
FeliratkozomLeiratkozom

Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék
Természettudományi és Informatikai Kar
Szegedi Tudományegyetem

H-6722, Szeged Egyetem u. 2.
Tel.: +36 62 544 058
Fax: 36 62 426 479
E-mail: asviroda@geo.u-szeged.hu

e-mail