Felhívás a XII. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencián való részvételre < Alapértelmezett < Hírek | Szegedi Tudományegyetem, Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék

<2023> <december>

H K Sz Cs P Sz V
----123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mai névnapok:

Árpád

Felhívás a XII. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencián való részvételre

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium és az Oktatási és Kulturális Minisztérium, valamint a Magyar Tudományos Akadémia és más intézmények, szervezetek támogatásával megrendezi a XII. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferenciát (XII. OFKD), amelynek házigazdája a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kara.

image

A konferenciára olyan, maximum 50 oldalas magyar nyelvű pályamunkával (pl. TDK dolgozattal, szakdolgozattal, diplomamunkával) lehet jelentkezni, amelyet környezettudományi témakörben a felsőoktatási intézmények graduális képzésben részt vevő hallgatói a 2008/2009 vagy a 2009/2010 tanévben készítettek.

A benevezett pályamunkáknál feltétel, hogy a szerző(k) önálló, eredeti munkájának eredményeit tükrözze, témája kapcsolódjék időszerű környezet- és természetvédelmi feladatok megoldásához, továbbá valamilyen intézményi megmérettetésen (kari TDK konferencián, szakdolgozat- vagy diploma-védésen, vagy ezekhez hasonló más fórumon) előzőleg szerepeljen.

A konferencia helye: Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kar Környezet- és Földtudományi Intézet, Sopron (9400), Cházár András tér 1. (Erzsébet-kert)

A konferencia ideje: 2010. április 6-7. (kedd-szerda)

A pályázás módja:

1. Előzetes jelentkezés

Kérek minden földrajzos pályázni szándékozót, előzetes jelentkezését 2009. december 15-ig

E-mailben juttassa el Gulyás Ágneshez az agulyas@geo.u-szeged.hu címre.

Az E-mail tartalmazza:

 * a dolgozat címét

* a pályázó(k) adatait (név, évfolyam, szak)

* a témavezetı(k) adatait (név, intézmény)

* rövid tartalmi összefoglalót (max. 1 oldalas) (A/4-es formátumban, Times New Roman, 12-es betőméret, egyes sortávolság, 2,5 cm margó minden oldalon)

* vett-e már részt a pályázó a dolgozattal védésen (pl. szakdolgozat vagy diplomamunka védés)

Akik nem már megvédett szakdolgozattal, diplomamunkával jelentkeznek, házi konferencián szerzik meg a pályázás jogát. Ennek részletei (időpont, helyszín) az összes TTIK-s jelentkezés beérkezése után december végén kerülnek kihirdetésre.

 

2. Végleges jelentkezés

Azokat a pályamunkákat, amelyek megszerezték az indulás jogát (valamilyen korábbi fórumon) az SZTE TTIK közösen nevezi, ezért kérem, hogy a dolgozatokat a szükséges dokumentumokkal 2010. február 05-ig adják le Gulyás Ágnesnek az Éghajlattani és Tájföldrajzi Tanszéken.

 

Leadandók:

* Kitöltött PÁLYÁZATI ŰRLAP 1 példányban kinyomtatva

* Dolgozat (max. 50 oldal) 2 példányban befőzve

* Rövid tartalmi összefoglaló 1 példányban kinyomtatva (A/4-es formátumban, Times New Roman, 12-es betűméret, egyes sortávolság, 2,5 cm margó minden oldalon)

* A tartalmi összefoglaló Word dokumentum file-ban

 A beküldött pályamunkákat előzsűrizésre kerülnek, majd a Programbizottság sorolja szekciókba. A szervezők nem fogadnak el pályázati kiírástól eltérő (témaidegen, nem előírásszerően összeállított) munkákat.

 Bővebb információért forduljanak Gulyás Ágneshez az 544-000/3050-es telefonon, vagy az agulyas@geo.u-szeged.hu e-mail címen, illetve a konferencia honlapján: http://www.ofkd2010.nyme.hu/

 A konferencián a szerzık 15 perces előadást tartanak, amelyet 5 perc vita követ. Az előzetes zsőrizés és az előadások értékelése alapján a legjobbnak ítélt pályaművek szerzői a pályázat kiírói, a konferencia szponzorai és a Szervezı Bizottság által adományozott a díjakat nyerik el. A pályázók és a konzulenseik részére a szervezők a konferencia idejére étkezést és szállást biztosítanak (az igényeket a Pályázati őrlapon lehet jelezni).   0 hozzászólás      2011. 05. 05


Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
E-mail:
FeliratkozomLeiratkozom

Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék
Természettudományi és Informatikai Kar
Szegedi Tudományegyetem

H-6722, Szeged Egyetem u. 2.
Tel.: +36 62 544 058
Fax: 36 62 426 479
E-mail: asviroda@geo.u-szeged.hu

e-mail